Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові хочуть відкрити Американський університет

Про це на зустрічі з міським головою Львова Андрієм Садовим говорили представник Cintana Education Чагри Бакчилоглу та президент Американського університету в Києві Ден Райс.

Представник Cintana Education, генеральний директор відділу Східної Європи та Центральної Азії Університету штату Аризона Чагри Бакчилоглу розповів, які можливості дає навчання у такому університеті, та як цьому сприяє і допомагає Cintana Education.

«Американський університет є університетом нового покоління. Тут є гуманітарні науки, технічні, є різні медичні програми. Це навчання, обмін досвідом, міжнародний діалог освіти», - зауважив він.

Президент Американського університету в Києві Ден Райс зазначив, що в контексті війни і відбудови країни, дуже важливо виховувати лідерів майбутнього, говорити про можливості України, щоб залучати інвесторів для допомоги. 

«Це прекрасна ідея, яку я максимально підтримую. В нас є львівські виші, з якими могла би бути чудова кооперація та співпраця», - сказав мер Львова.

Також Андрій Садовий розповів, як місто розбудувало систему реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), і над яким проєктами працюють зараз. Адже це про лікування, відновлення та інтеграцію в життя поранених військових та цивільних українців. Гості були вражені масштабами цієї робити і запевнили у своїй максимальній підтримці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ