Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові контролери проходять військовий вишкіл

Контролери ЛКП «Львівавтодор» вчаться користуватись зброєю та надавати домедичну допомогу. Ці навички у час повномасштабної війни є вкрай важливими і можуть врятувати життя. Такі навчання для працівників міської ради та комунальних підприємств організували в управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони ЛМР. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Як розповіли у ЛКП «Львівавтодор», на перших заняттях контролерів навчали надавати домедичну допомогу в умовах бойових дій, правильно поводитися із вогнепальною зброєю та  правилам техніки безпеки.  

«Хоч я і знаю, як поводитися зі зброєю, бо служив у поліції, але було цікаво.  Особливо те, що стосувалося базових навичок надання першої домедичної допомоги в умовах війни. Зараз ці знання критично необхідні для кожного українця», - наголосив контролер ЛКП «Львівавтодор» Олег Стельмах.

Як зауважили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територільної оборони, наступний етап навчань передбачає практичну складову, зокрема, поводження з тактичною зброєю на відкритій місцевості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ