Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові облаштували ще чотири паркувальні майданчики

У Львові облаштували ще 4 майданчики для платного паркування – на вулицях Озаркевича, Тершаковців, Гладишевського та Вільній. Про це повідомили у ЛМР.
Фото: Львівавтодор

Усі вони розташовані у 3 зоні паркування та загалом налічують 88 машиномісць, з них 10 – для людей з інвалідністю. За результатами конкурсу, оператором паркувальних майданчиків визначено ЛКП «Львівавтодор».

Майданчик на вул. Озаркевича (від вул. Городоцької до вул. Шептицьких) налічує 27 паркомісць, з них для людей з інвалідністю – 3. Найближчі термінали EasyPay для оплати готівкою – вул. Городоцька, 50 та вул. Листопадового Чину, 11 (магазин «Маркет»).

Майданчик вул. Тершаковців (від вул. Г. Чубая до вул. Пекарської) налічує 27 паркомісць, з них для людей з інвалідністю – 3. Найближчі термінали EasyPay для оплати готівкою – на вул. Пекарська, 33, вул. К. Левицького, 37 та вул. Тершаковців, 1.

Майданчик на вул. Гладишевського (від вул. І. Франка до вул. Кирила і Мефодія) налічує 24 паркомісць, з них для людей з інвалідністю – 3. Найближчий термінал EasyPay для оплати готівкою – на вул. І. Франка, 66.

Майданчик на вул. Вільна (від вул. Клепарівської до вул. Хорватської) налічує 10 паркомісць, з них для людей з інвалідністю – 1. Найближчі термінали EasyPay для оплати готівкою – на вул. Шевченка, 12 та вул. Клепарівська, 16 (біля входу на Краківський ринок).

Графік роботи паркувальних майданчиків: у будні дні з 8:00 до 20:00. Тариф діє відповідно до зональності – 10 грн/год.

Безготівково оплатити паркувальну сесію можна через веб-сторінки EasyPay, UNIP, відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті, а також через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ