Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові літні пани та панянки плетуть сітки для ЗСУ

Львів допомагає військовим. Зокрема і літні пани та панянки, які відвідують Львівський міський територіальний центр ЛМР, допомагали плести маскувальні сітки для потреб війська.
Фото - ЛМР

«Допомогти нашим воїнам та з користю провести час для наших підопічних є дуже цінно. Вони кажуть, що робили це з величезним бажанням і вірою в Перемогу. І переконують, що будуть долучатись до плетіння сіток постійно», - розповіли в Львівському міському територіальному центрі.

Нагадаємо, маскувальне покриття для військових плетуть у Пункті незламності в Центрі Довженка (просп. Червоної Калини, 81). Спільну ініціативу започаткували Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій та Центр Довженка.

«Для цієї роботи дуже потрібна тканина: її бракує. Особливо потрібна тканина білого кольору – це для «зимового» варіанту маскувальної сітки. І, звісно, дуже потрібні робочі руки.

Тому просимо усіх небайдужих приходити до нас на сіткоплетіння щодня з 11:00 до 19:00, а також приносити білу тканину», - розповіла керівниця Центру Довженка Марта Іванишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ