Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові металеві елементи благоустрою оброблятимуть методом гарячого цинкування

У Львові металеві елементи безпеки і благоустрою оброблятимуть методом гарячого цинкування. Відповідне рішення сьогодні, 2 липня, прийняв виконком Львівської міської ради.

Відтак, у Львові усі металеві елементи повинні проходити обов’язково антикорозійну обробку металу методом гарячого цинкування відповідно до вимог стандарту EN ISO 1461, після чого (за потреби) здійснювати фарбування, інформує кореспондент Гал-інфо.

Рішення було прийнято з метою розвитку якісної інфраструктури та належного обслуговування елементів безпеки та благоустрою. Йдеться про опори вуличного освітлення, опори контактних мереж, флагштоків, турнікетного огородження, стійок дорожніх знаків, консолей світлофорних об’єктів, лавок, смітників, велостійок.

За словами чиновників це збільшить довговічність металевих елементів та зменшить видатки на їх утримання.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, у місті двічі на рік комунальники малюють турнікети і опори, а вони однаково ржавіють. За його словами, це дасть можливість зберегти бюджетні кошти.

Водночас член виконкому Богдан Шустер зазначив, що нараді невідомо, який вплив на здоров’я людини матиме метод гарячого цинкування і невідомо чи це цілком безпечно для городян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ