Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на Хуторівці побили та пограбували 63-річного чоловіка

У Львові поліцейські викрили зловмисника, причетного до пограбування. Про це 13 червня повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Як попередньо встановили співробітники Сихівського відділу поліції, житель міста Миколаєва (обласного) побив на вулиці чоловіка та заволодів його гаманцем з грошима.

12 червня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про пограбування, що сталось поблизу одного з кафе, розташованого на вулиці Хуторівка у Львові.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції, співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини та патрульні поліцейські. На місці події правоохоронці встановили, що зловмисник напав на 63-річного львів’янина, побив його, а коли той впав, заволодів його гаманцем з грошима у сумі близько 10 тисяч гривень та втік.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний 36-річний житель міста Миколаєва (обласного). Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж) КК України та обрання йому запобіжного заходу. За скоєне зловмиснику загрожує покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ