Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на Левандівці збудуть нове кафе

У Львові в мікрорайоні Левандівка збудують кафе. Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для будівництва кафе з вбудованими приміщеннями побутового обслуговування населення на вул. Тісній, 2.

Кафе побудують на землі, призначеній для зведення житлової та громадської забудови площею 0,0552 га. Максимальна висота будівлі – 11 метрів.

Як інформують в ЛМР, ділянка, де планують звести кафе, розташована на розі вулиць Тісної та Широкої. Як зазначив керівник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєцев, специфіка розташування може бути акцентована не однородинним будинком, який є сьогодні, а будинком для обслуговування населення, що і пропонується.

«Сьогодні там занедбана стара будівля однородинного типу. Пропонується зняти паркан, який є навколо, сформувати громадський об’єкт та громадський простір. Стару будівлю демонтувати, а з тильного боку облаштувати тимчасове паркування для обслуговування закладу. З точки зору вулиці Широкої – це буде покращення інфраструктури», – розповів Антон Коломєйцев.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ