Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові на обліку в міліції перебуває 114 неповнолітніх

Всього на обліку в міліції перебуває 114 неповнолітніх осіб. З них 48 – за скоєння злочинів, 66 – за адміністративні правопорушення, жебрацтво, наркоманію, насильство в сім’ї. Про це сьогодні, 11 січня, повідомили в ГУМВС України у Львівській області з посиланням на інспектора із зв’язків з громадськістю Львівського міського управління міліції Яну Захаревич.

Зокрема, у 2012 році на облік поставлено 75 неповнолітніх. Тоді співробітники кримінальної міліції у справах дітей підрозділів Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області провели 393 профілактичні рейди. Відтак, до районних відділів міліції міста було доставлено 670 неповнолітніх, серед них 246 – діти віком до 16 років.Із загальної кількості неповнолітніх, 311 – учні середніх шкіл, 250 учні коледжів і ПТУ та 28 – учні інших навчальних закладів. Під час рейдів 631 неповнолітнього – повернуто батькам, 33 – влаштовано в притулки, 6 – у медичні заклади.

У ході проведення рейдів складено 56 протоколів за ознаками статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами), які скеровано в податкову інспекцію для позбавлення порушників ліцензії.

Відповідно до статті 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) 381 батьків притягнуто до адміністративної відповідальності, на неповнолітніх складено 186 адміністративних протоколів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ