Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на Пагорбі Слави лише поліція та журналісти

фото - Serg Bobra, Гал-Інфо
фото - Serg Bobra, Гал-Інфо
фото - Serg Bobra, Гал-Інфо
фото - Serg Bobra, Гал-Інфо
1/2
Сьогодні в Україні відзначають День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Як повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події, у Львові на Пагорбі Слави лише поліція та журналісти.

У попередні роки львівські ветерани зазвичай з самого ранку покладали квіти на Пагорбі Слави. Сьогодні значної активності не спостерігається.

Квіти до меморіалу вже поклали керівник управління Служби безпеки України у Львівській області Віктор Андрейчук та т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія. Найближчим часом очікуються міські і обласні керівники Львова.

Поліція здійснює посилені заходи безпеки, при вході на Пагорб Слави перевіряють особисті речі на наявність ріжучих та колючих предметів, а також проросійської символіки. У журналістів перевіряють посвідчення. Як повідомив представник поліції, всі ці заходи пов'язані з подіями які відбуваються в Україні, та з метою запобігти провокаціям. У ветеранів, які йдуть покласти квіти, перевірка особистих речей не здійснюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ