Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на шести маршрутах посилять перевірку оплати/валідації проїзду

У Львові на автобусних маршрутах №№1А, 3А, 10, 5А, 62, 39, де діє безготівкова оплата, від сьогодні, 23 серпня, почастішали перевірки оплати/валідації проїзду.
Фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Так, протягом одного рейсу контролери можуть кілька разів здійснювати контроль у салоні автобуса. Такий режим перевірок впроваджують для того, аби вкотре нагадати пасажирам про необхідність валідувати/оплачувати проїзд. Адже, після впровадження безготівкової оплати в усьому міському транспорті, за неоплачений/незавалідований проїзд доведеться сплатити штраф.

«Робимо це для того, щоб пасажири були більш свідомими – відповідально ставилися до валідації своїх карток, оплачували за проїзд та зберігали до кінця поїздки у належному вигляді паперові квитки. Адже якщо на такому квитку пошкоджений QR-код, контролери не зможуть його відсканувати. Тож просимо пасажирів бути готовими до неодноразової перевірки оплати проїзду та валідації пільгових ЛеоКарт протягом своїх поїздок.

Важливо розуміти, що після впровадження етапу безготівкової оплати у всьому громадському транспорті нашого міста, за незавалідований/неоплачений проїзд доведеться платити штраф. Наразі наші контролери проводять просвітницьку та роз’яснювальну роботу. Тому звертайтеся до них за допомогою, якщо у вас виникли питання чи труднощі з оплатою, чи валідацією», - зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ