Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Сихові відкривають центр рекрутингу української армії

Завтра, 8 серпня, у Львові відкриють другий центр рекрутингу української армії. Він запрацює у Сихівському районі. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото ілюстративне

Як і у першому такому центрі що на вул. Костя Левицького, тут можна буде дізнатися про вакансії в армії та самому обрати бажану професію у війську. Центр відкриють у співпраці з Міністерством оборони України.

Перший в Україні центр рекрутингу української армії відкрили у Львові в лютому 2024 року. За цей час працівники центру надали понад 2200 консультацій – як особистих, так і в телефонному режимі щодо особливостей та алгоритмів залучення на військову службу. Також налагоджено контакти з понад 100 військовими частинами.

«Варто зазначити, що прийняті на службу громадяни – це саме ті, хто добровільно зробив вибір вступити до лав ЗСУ, а отже вони є більш мотивованими та якісніше виконуватимуть обов’язки військової служби», – зауважує Валентина Бартошик, директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

До слова, за останні пів року по всій Україні запрацювало уже близько 30 рекрутингових центрів, які допомагають громадянам визначитись з посадою та обрати військову частину з урахуванням як попереднього досвіду, освіти, власних побажань, так і потреб ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ