Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові, на вул. Княгині Ольги, змінили роботу світлофорів

Врахувавши побажання мешканців, на вулиці Княгині Ольги, біля ЖК «Добра оселя», змінили роботу світлофорів на регульованому переході через трамвайні колії. Відтепер, за відсутності трамваїв, на переході через колії для пішоходів завжди буде зелений сигнал. Про це поінформували у ЛКП «Львівавтодор».
Фото ілюстративне

«Наші фахівці провели аналіз та перепрограмували роботу світлофорного об’єкта на вул. Княгині Ольги, 100. Там змонтували додатковий детектор, який буде відстежувати рух трамваїв, а також демонтували дві пішохідні кнопки для переходу через трамвайні колії. Тепер зелене світло для пішоходів через трамвайні колії буде світити постійно до моменту, коли детектор зафіксує прибуття трамвая. При наближенні до переходу електротранспорту, для пішоходів буде вмикатись червоний сигнал світлофора.

Новий режим роботи світлофорів забезпечить комфорт для маломобільних груп населення, а також допоможе уникнути непотрібних зупинок транспорту.

Щодо роботи 4 пішохідних кнопок, які залишаються на світлофорному об’єкті для переходу через проїзні частини, – тут нічого не змінилося. При натисненні кнопки виклику зелений сигнал для пішоходів буде вмикатись виключно для того напрямку, з якого надійшов запит», – зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, раніше, щоб перейти дорогу у цій локації, пішоходам потрібно було пройти поетапно через три регульовані переходи – через проїзні частини та трамвайну колію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ