Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на вул. Селянській пожежу гасили 16 рятувальників

скрін
скрін
скрін
скрін
1/2
Львів: вогнеборці ліквідували пожежу в двоповерховому житловому будинку. Про це сьогодні, 11 квітня, повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС у Львівській області.

10 квітня о 17:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Селянській. Пожежа виникла на першому поверсі цегляного двоповерхового житлового будинку, критому металопрофілем, розміром 10×12 м.

До місця події негайно виїхали вогнеборці частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області. Також до місця події на допомогу виїхали рятувальники 3-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

На момент прибуття першого пожежно-рятувального відділення з вікон будинку вибивався густий чорний дим. Як з'ясувалось, пожежа виникла на першому поверсі та дим повністю заповнив будинок. Не гаючи часу вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до пошуку джерела загорання.

Від власника будинку надійшла інформація про те, що на другому поверсі можуть бути люди, то ж рятувальники поряд з роботами з ліквідації пожежі приступили до пошуку людей. Рятувальники переглянули всі приміщення та переконались, що в будинку нікого немає.

О 17:29 вогнеборці локалізували пожежу, та о 17:33 повністю ліквідували в складі двох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку в кімнаті на першому поверсі на площі 15 кв.м. та пошкоджено стіни та стелю на площі 40 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 16 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

На пожежі ніхто не постраждав.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ