Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на вул. Яворницького завершили заміну мереж

На вул. Яворницького триває капітальний ремонт дороги. Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури, на вулиці вже завершено заміну всіх інженерних комунікацій та облаштували основу під дорожнє покриття, тротуари та паркомісця.

«Ремонт вул. Яворницького розпочався у жовтні 2021 року, однак через війну їх було призупинено.

На початку цього року нам вдалося відновити роботи на цьому об’єкті. Найперше тут замінили всі комунікації, зокрема каналізацію, яка знаходилася в аварійному стані на глибині 3 м. Також замінено всі приєднання інженерних мереж до будинків.

Станом на зараз облаштовано основу під дорожнє покриття, тротуари та паркомісця і тривають роботи з влаштування бордюрного каменю. На дорозі буде постелено асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостять плиткою ФЕМ», - повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, загальна вартість робіт - 34,4 млн грн. Проєкт ремонту вулиці Яворницького розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», а виконує роботи підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал».

На час ремонтних робіт – з 1 лютого до 1 вересня 2023 року, перекрито проїзд вул. Яворницького, від будинку №8 до вул. Караджича. Об’їзд приватного транспорту відбувається відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ