Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нададуть грантову підтримку для підприємців-початківців та релокованого бізнесу

У Львові 75 підприємців навчатимуть успішно втілювати бізнес-проєкти, 61 бізнес отримає грантову підтримку. У Львівській міській раді підписали Меморандум про співпрацю між Норвезькою радою у справах біженців в Україні (NRC), департаментом економічного розвитку Львівської міської ради та Центром підтримки підприємництва.

Підприємці Львівської, Тернопільської, Волинської та Хмельницької областей подалися на конкурс грантової підтримки від Норвезької ради у справах біженців в Україні. На конкурс надійшло більше 760 заявок.

75 підприємців відберуть для проходження навчання, яке проводитимуть у Львівській міській раді.  

«Підтримка мікро- та релокованого бізнесу – це один з пріоритетів роботи департаменту економічного розвитку. Велику увагу у цьому проєкті приділяємо ветеранському бізнесу, сподіваємось, що ваучерна підтримка міста та Норвезької ради у справах біженців допоможуть учасникам проєкту започатковувати чи розвивати власний бізнес», – розповіла Інна Свистун, директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

«Норвезька рада у справах біженців дуже вдячна Львівській міській раді та Центру підтримки підприємництва за цю співпрацю, метою якої є підтримка створення робочих місць, сприяння економічному відродженню та покращення доступу до діяльності, що приносить дохід. NRC буде продовжувати тісно співпрацювати з місцевою владою, щоб задовольнити різноманітні гуманітарні потреби та потреби у відновленні, а також сприяти довгостроковій стабільності громад, з якими ми працюємо», – розповіла Екрам Нікола, керівниця Норвезької ради у справах біженців (NRC) на заході України.

Фахівці департаменту економічного розвитку Львівської міської ради спільно з  Центром підтримки підприємництва проведуть серії тренінгів та індивідуальних консультацій для учасників проєкту задля успішної реалізації їхніх бізнес-проєктів.

Проєкт реалізовується NRC спільно з департаментом економічного розвитку та Центром підтримки підприємництва Львівської міської ради за фінансової підтримки Oak Foundation.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ