Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові не буде представника міністра внутрішніх справ

Учора на засіданні комітету Верховної Ради України з питань боротьби із організованою злочинністю і корупцією, де був присутній заступник міністра внутрішніх справ України Ігор Білозуб, було прийнято рішення про ліквідацію посади представника міністра внутрішніх справ в областях України, а також підтримано пропозицію про запровадження на Львівщині посади першого заступника начальника УБОЗу у Львівській області. Про це „Гал-info” повідомив народний депутат, член комітету Верховної Ради України з питань боротьби із організованою злочинністю і корупцією Антон Ружицький.
„Представники міністра внутрішніх справ в областях – це люди, які не виконують практичних функцій, а лише займають кабінети і використовують службові машини. Крім того, була підтримана моя пропозиція ввести посаду першого заступника начальника УБОЗу у Львівській області. До цього такі посади були лише у великих містах, зокрема, Києві і Донецьку. Але я переконав членів комітету і заступника міністра МВС у необхідності такої посади у прикордонній Львівській області”, – сказав Антон Ружицький.
За його словами, начальник УБОЗу, який є заступником начальника управління МВС в області повинен мати першого заступника, який по суті виконуватиме його функції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ