Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нетверезий водій, втікаючи від патрульних, вчинив ДТП

Нетверезий водій втікаючи від патрульних поїхав зустрічною смугою на червоне світло та вчинив ДТП. Про це повідомили 1 червня Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото Патрульна поліція Львівської області

Близько 23-ї години водій автомобіля Dodge на перехресті Личаківська — Винниченка не виконав вимогу дорожнього знаку 2.1 "Дати дорогу".

Патрульні дали вказівку водієві зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати. На перехресті Площі Торгової — Площі Різні та Проспекту Свободи водій поїхав зустрічною смугою, а далі не виконавши вимог світлофору — поїхав на червоне світло. В цей момент на перехрестя виїхав вже автомобіль Toyota Corolla. Через злісне порушення правил дорожнього руху втікачем сталася ДТП. Дивом, усі залишилися неушкоджені.

Ця аварія фактично зупинила небезпечного водія. Патрульні виявили у 36-річного мешканця Львова ознаки алкосп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 1,29 проміле.

На порушника склали протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейського вимог про зупинку транспортного засобу) КУпАП.

Також, на нього винесли об'єднану постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) та ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

Транспортний засіб потерпілої сторони, який придбали нещодавно, зазнав значних пошкоджень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ