Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові невідомі напали на перехожого та пограбували, їх затримано

У Львові слідчі повідомили двом зловмисникам про підозру в пограбуванні перехожого. Про це повідомляють в Поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 1 квітня близько 14:00 на вулиці Зубрівській у Львові невідомі зловмисники напали на перехожого, 60-річного львів’янина, завдали тілесних ушкоджень, заволоділи його майном, після чого втекли.

Правоохоронці провели розшукові заходи вивчили записи камер відеоспостереження та встановили, що до скоєння злочину причетні двоє львів’ян віком 19 та 21 рік, які раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності.

Нагадуємо - в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

4 квітня слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ