Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові Ніно Катамадзе завітала в заклад до дітей-переселенців

До одного із дитячих закладів Львова, де зараз проживають евакуйовані дітки, завітала грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе. Відома виконавиця поспілкувалася з дітьми, послухала їхні історії та пообіцяла наступного разу приїхати до них з проведенням майстер-класів та концертом.
фото - пресслужба ЛОВА

Про це інформує пресслужба ЛОВА.

Як розповіли працівники закладу, візит став несподіванкою не лише для дітей, а для усього персоналу. Станом на сьогодні в закладі перебувають діти з таких областей: Луганська, Донецька,  Харківська, Одеська, Запорізька, Черкаська, Сумська та Львівська. Зараз у притулку 48 дітей віком від 3 до 18 років.

Нещодавно в закладі гостював соліст гурту "СКАЙ" Олег Собчук, а також на Львівщину до діток завітала голлівудська акторка Анджеліна Джолі.

"Дуже приємно, коли до наших дітей приїжджають зіркові гості Вони забавляють дітей, грають в ігри, розмовляють. У кожної дитини свій характер і свій пережитий досвід. І саме такі зустрічі дають можливість дітям розчинити тугу за рідною домівкою, забути про психологічні травми тощо", - зазначив він.

У Львівській області перебуває близько 800 евакуйованих дітей із зони проведення бойових дій – Луганщини, Донеччини, Київщини, Харківщини, Сумщини тощо. Діти живуть в інтернатних закладах, в будинках дитини та дитячих притулках області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ