Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорили ефективність громадських слухань

Жодне із громадських слухань, що проводилося у Львові у 2006 році, не було взяте до уваги міської влади – про це „Гал-info” повідомив координатор Громадського форуму Львова Олег Мацех.
 Як він зазначив, під час сьогоднішнього „круглого столу” на тему „Громадські слухання: підготовка, методика проведення, результат” до громадських організацій поставили вимоги: щоб ці організації перед проведенням громадських слухань  заздалегідь інформували громадськість про мету слухань. „Влада не бере до уваги результатів громадських слухань, що призводить до різноманітних пікетів – сказав Олег Мацех. – Громадські організації, на майбутнє, повинні вимагати від влади перегляду протоколів громадських слухань”.
Як зазначив керівник інформаційного центру ГО „Наше право” Андрій Лепак, тепер з громадськими організаціями займатиметься відділ громадського партнерства при управлінні Секретаріату міської ради, створений 4 січня цього року.
У „круглому столі” взяли участь керівник відділу громадського партнерства при управлінні Секретаріату міської ради Любомир Зубач, секретар Львівської міськради Володимир Квурт, координатор Громадського форуму Львова Олег Мацех, представники ГО „Опора” та ГО „Наше право”.
Нагадаємо, у 2006 році у Львові було проведено 37 громадських слухань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ