Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові обговорили організацію роботи банків в умовах карантину

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, у Львові обговорили організацію роботи банків в умовах карантину.
Фото: Львівська ОДА

Ситуацію щодо організації роботи банківських установ в умовах карантину в області, а також утворення черг до відділень банків для отримання пенсій чи сплати комунальних послуг розглянули сьогодні, 23 червня, в межах наради під головуванням першого заступника голови ОДА Андрія Годика.

«Наше завдання забезпечити ефективні протиепідемічні заходи під час роботи банків, а також створити умови для отримання людьми банківських послуг онлайн, не наражаючи їхнє здоров'я небезпеці стоячи в чергах», - акцентував під час розмови Андрій Годик.

Представники найбільших державних банків розповіли про ті протиепідемічні заходи, які здійснюються на постійній основі. Зокрема, про проведення дезінфікуючих заходів, забезпечення засобами індивідуального захисту, а також проведення тестування банківських працівників на коронавірус під час карантину.

Сторони також обговорили можливість реалізації механізму попереднього запису клієнтів за телефоном у банківські відділення з метою зменшення черг на отримання банківських послуг в пікові періоди

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ