Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорювали реформування системи інституційного догляду дітей

Працівники Головного територіального управління юстиції у Львівській області прийняли участь у засіданні міжвідомчої робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей. Про це проінформували 7 листопада у прес-службі Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

Метою засідання стало обговорення остаточного варіанту Регіонального плану реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Львівській області.В ході зустрічі начальник служби у правах дітей облдержадміністрації прозвітував про реалізацію І етапу Плану заходів Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки у Львівській області. Під час засідання начальник Управління реєстрації нормативно-правових 

актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Львівській області подав ініціативу про залучення управління юстиції до виконання Регіонального плану в частині надання безоплатної первинної правової допомоги сім’ям з дітьми, які опинились у складних сімейних обставинах. Адже до таких сімей, належать і ті сім’ї, які не можуть самостійно подолати домашнє насильство.

Також начальник Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Львівській області зазначив: «Важливо проводити правопросвітницьку роботу для формування правосвідомості у вихованців інституційного догляду, адже така правосвідомість має бути властива усім громадянам держави».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ