Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорюватимуть перепланування кількох вулиць та мікрорайонів

У п'ятницю, 10 березня, відбудуться публічні обговорення напрацювання кількох компаній щодо перепланування вулиць міста на більш безпечні та екологічно чисті.

Фото: Depositphotos

Як повідомляє пресслужба ЛМР, йдеться про майбутні перепланування вулиць Городоцької, Любінської, Кульпарківської, Чорновола та Варшавської. Окремо говоритимуть про зміни на Сихові, Рясне та в смт Рудне.

Роботу над проєктом “Urban House: перепланування вулиць Львова”  проводили  команди  Златограф, EGIS та ORESUND з вересня 2022 року. До відкритого обговорення результатів організатори заходу КУ Інститут міста та департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради запрошують мешканців, експертів та активістів міста, а також представників місцевого самоврядування. 

Для участі в обговореннях “Urban House: перепланування вулиць Львова”  та для отримання детальної інформації необхідно заповнити анкету за посиланням до 9 березня включно. Окрім цього захід транслюватимуть на ютубі та фб-сторінці

Обговорення відбудуться в приміщенні  МолоДвіжЦентр, на вул. Скорика, 31, 10 березня і триватимуть орієнтовно з 9:00 до 15:00 год.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ