Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові облаштували ще 6 паркувальних майданчиків

У Львові облаштували ще 6 майданчиків для платного паркування – на вулицях Снопківській, Турецькій, Устияновича, Кобилянської, Турянського та Яцкова. Вони розташовані у 3 та 4 зонах паркування та загалом налічують 108 машиномісць, з них 13 – для людей з інвалідністю. За результатами конкурсу, оператором парковок визначено ЛКП «Львівавтодор», – зазначає ЛМР.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Майданчик на вул. Снопківській (від буд. №5 до буд. №45) налічує 48 паркомісць, з них 5 – для людей з інвалідністю. Найближчий термінал EasyPay для оплати готівкою розташований на вул. Ш.Руставелі, 40 у магазині "Рукавичка".

Майданчик на вул. Турецькій (біля будинків №2 - №7) налічує 7 паркомісць, з них 1 – для людей з інвалідністю. Термінал EasyPay для оплати готівкою є на вул. Зарицьких навпроти буд. №18.

Майданчик на вул. Устияновича (навпроти корпусу №10 НУ “Львівська політехніка”) налічує 6 паркомісць, з них 1 - для людей з інвалідністю. Термінал EasyPay для оплати готівкою є на вул. С. Бандери, 17.

Майданчик на вул. О. Кобилянської  (біля будинків №5 – №7) налічує 10 паркомісць, з яких 1 - для людей з інвалідністю. Термінал EasyPay для оплати готівкою розташований на вул. І. Франка, 66.

Майданчик на вул. О. Турянського (від вул. Шевченка до вул. Д.Гуні)налічує  15 паркомісць, з них 2 – для людей з інвалідністю. Термінали EasyPay для оплати готівкою є на вул. Шевченка, 49, 51.

Майданчик на вул. М. Яцкова (біля буд. №80, №80а, №80б на вул. Шевченка) налічує 22 паркомісця, з них 3 – для людей з інвалідністю. Термінал EasyPay для оплати готівкою є на вул. Шевченка, 80 (у магазині "Близенько").

Графік роботи парковок: у будні дні з 8:00 до 20:00. Тариф діє відповідно до зональності. У третій зоні паркування – 10 грн/год, у четвертій зоні – 5 грн/год.  Безготівково оплатити паркувальну сесію можна через веб-сторінки EasyPay, UNIP, відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті, а також через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP.

Перелік майданчиків для паркування  – на Геопорталі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ