Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові очікується морозна погода без опадів

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, 12-14 січня у Львові очікують хмарну погоду з проясненнями, часом невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

12 січня: хмарна погода з проясненнями. Часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 7 – 12° морозу, при проясненнях 15 – 20° морозу, вдень 2 – 7° морозу.

13 січня:хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 7 – 12° морозу, при проясненнях15 – 20° морозу, вдень 2 – 7° морозу.

14 січня вночі без опадів, вдень невеликий сніг, 15 січня вночі невеликий мокрий сніг, вдень мокрий сніг з дощем. Температура повітря 14 січня вночі 16 – 21º морозу, вдень 3 – 8º морозу.15 січня вночі 1 – 6º морозу, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

У зв’язку із снігопадами та низькими температурами Львівська міська рада звертається до усіх мешканців міста із проханням тепло одягатись та бути обережними. Водночас радимо водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок. За умов ожеледиці на дорогах, обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ