Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оголосили лауреатів нагороди «Світло Справедливості»

Лауреатами нагороди стали українські волонтери – Тарас Чмут, військовий аналітик і керівник благодійного фонду «Повернись живим», та Марія Берлінська, громадська діячка, засновниця «Центру підтримки аеророзвідки».
Фото - ЛМР

Церемонія вручення нагороди відбулася 10 лютого у Центрі Шептицького УКУ. Нагорода була заснована у 2010 році, аби привернути увагу до ціннісного лідерства в Україні, до важливості моральних принципів та популяризації прикладів такого лідерства в українському суспільстві, інформують в ЛМР. 

За словами організаторів, цього року, в часі повномасштабного вторгнення росії на територію України, лауреатів обирали серед спільноти волонтерів, які своєю невтомною працею наближають перемогу України у війні з росією та є прикладом щоденної жертовності. 

Член капітули «Світло Справедливості», проректор УКУ Мирослав Маринович зазначив, що премію за моральне лідерство слід було присудити всьому українському народові. 

Під час заходу також традиційно вручили стипендію «Світло Справедливості» студентові УКУ за активну громадську позицію. Лауреатом стипендії став Євген Брашко, студент 1-го курсу магістерської програми з управління неприбутковими організаціями, який проживає в м. Мирнограді Донецької області, голова  ГО «Штука», комунікаційний менеджер проєкту «Ветерани будують».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ