Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові організують рейд проти грального бізнесу

Сьогодні, 12 липня, під час чергової сесії Львівської міської ради депутати ухвали рішення “Про організацію роботи протидії гральному бізнесу та розповсюдження азартних ігор на території м. Львова”, повідомила кореспондентка Гал-інфо сесійної зали.

За словами директора юридичного департаменту Гелени Пайонкевич, таке рішення прийняте з метою неприпустимості поширення гральних закладів у Львові, а також їхню згубну дію на психологiчний та фiнансовий стан гравцiв та членiв їхнiх родин, що прямо впливає на розвиток злочинності у Львовi.

Також головний юрист ЛМР нагадала про Закон України «Про заборону грального бiзнесу в Українi».

Рішення передбачає звернення до Головного управління Національної поліції у Львівській області щодо здійснення перевірки наявних об’єктів грального бізнесу на території Львова.

Звернутися до Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області з проханням вжити заходів для виявлення, проведення аналізу та здійснення перевірки фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з організацією, проведенням та наданням можливості  доступу до об’єктів грального бізнесу на території Львова.

Також у рішенні йде мова про те, щоб оприлюднювати у засобах масової інформації перелік власників та адрес нежитлових приміщень та споруд, які використовуються як об’єкти грального бізнесу.

Депутати проголосували й за те, щоб заборонити розташування об’єктів грального бізнесу на відстані 500 м від навчальних закладів та закладів охорони здоров’я

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ