Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові патрульні врятували 72-річного чоловіка, у якого стався інсульт у квартирі

Сьогодні, приблизно о п'ятій годині ранку, патрульні 3-го батальйону отримали виклик на вулицю Караїмську у Львові від небайдужого мешканця. Він повідомив, що чує крики про допомогу у квартирі поруч.
фото - пресслужба Патрульної поліції Львівської області

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Поліцейські негайно приїхали на місце події, де їх зустрів 32-річний заявник. Він вказав на квартиру і сказав, що почув крики близько 4-ї години ранку. Людина просила викликати поліцію.

Інспектори Ісмаілов Раві Шарафаддін-Огли, Ірина Пенкальська та Наталія Мажак спробували через двері сконтактуватися з мешканцем квартири. У відповідь чули стукання і невиразні слова.

Виявилося, що чоловік винаймає помешкання, однак із власниками житла зв'язатися не вдалося. На місце патрульні викликали рятувальників і за допомогою їхньої драбини патрульний піднявся до вікна. Усі спроби відкрити його були марними.

Заявник повідомив, що готовий оплатити послуги служби аварійного відкриття дверей. Коли двері відчинили, патрульні побачили на підлозі 72-річного чоловіка.

Він не міг самостійно піднятися та рухати лівою рукою та ногою. Був дезорієнтований. Медики попередньо встановили діагноз — інсульт. Поліцейські допомогли знести чоловіка до карети швидкої допомоги. Його шпиталізували.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ