Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові патрульні врятували від самогубства 21-річного хлопця

В одному із львівських парків патрульні знайшли молодого чоловіка, який в соцмережі повідомив, що не хоче жити та надали йому домедичну допомогу.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Приблизно о 4-тій годині ранку на лінію 102 зателефонувала дівчина і повідомила, що її знайомий веде пряму трансляцію в соцмережі, де попрощався зі всіма та сказав, що не хоче жити.

Молодий чоловік відмовлявся сказати де він. Львів'янка скинула скрін трансляції. Заступник командира роти 2 батальйону Олександр Савицький та його напарник Віктор Жовтанецький упізнали парк де б він мав перебувати.

До пошуків долучились інші екіпажі та інспектори роти тактико-оперативного реагування. Олександр та Віктор першими дісталися до місця з трансляції. Там вже нікого не було. 

Оглянувши прилеглі території, вони знайшли 21-річного львів'янина на вулиці Стуса. У нього була поранена рука, яку він хотів приховати від патрульних. 

Поліцейські одразу надали йому домедичну допомогу та викликали швидку. Він пояснив, що зіштовхнувся із труднощами, які не може подолати самотужки. І був вдячний, що його таки знайшли. Молодого чоловіка шпиталізували до медичного закладу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ