Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові під час пожежі в закинутій будівлі мало не загинув безхатченко

29 січня о 19:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львів на вул. Збиральна. Пожежа виникла на другому поверсі чотирьохповерхової цегляної закинутої будівлі. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 2-ої та 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон будівлі вибивався густий чорний дим.

Вогнеборці не гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту орнганів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Під час проведення розвідки місця пожежі в коридорі будівлі було виявлено чоловіка, який сам не міг покинути задимлені приміщення. Рятувальники винесли потерпілого на свіже повітря та передали медикам для подальшого огляду.

Потерпілим виявився безхатченко, який облаштував в закинутій будівлі своє помешкання. О 19:39 вогнеборці локалізували пожежу, та о 19:45 повністю ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 16 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ