Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові під час виставки виготовлять меблі для дитячої лікарні

Впродовж 31 травня – 3 червня у Львові відбудеться уже традиційна спеціалізована виставка обладнання для лісового господарства та меблевої промисловості «Деревообробка», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч у виставці візьмуть участь понад 100 учасників з 8 країн світу. Під час заходу з ініціативи представників львівського бізнесу, зокрема, підприємця Руслана Ющишина, буде реалізовано проект «Покоління для покоління», що передбачає  виготовлення 22 комплектів меблів для палат міської дитячої лікарні на вул.Пилипа Орлика. Зокрема, цей проект допоможе цілком умеблювати одне з відділень у дитячій лікарні: тут будуть нові ліжка для дітей та дорослих і пеленальні столики. Ініціатори обіцяють, що дитячі меблі будуть кольорові та креативні.

До реалізації проекту долучились ПрАТ «Гал-Експо» і такі компанії як «Blum» (виробник меблевої фурнітури), «Hranipex» (виробник меблевих крайок), «Kleiberit» (виробник клеїв), Lamello (виробник систем з’єднання). Так, під час виставки «Деревообробка» буде організовано міні-фабрику, на якій упродовж 4 днів демонструватимуть увесь процес виробництва меблів. Обладнання надасть ПП «Ющишин», а власне виготовлення візьмуть на себе юні майстри з Львівського вищого професійного художнього училища №12 і Художнього професійно-технічного училища ім.Станька. Передача першого комплекту відбудеться під час офіційного відкриття – 31 травня о 12.00 год. у ВЦ Південний-ЕКСПО (вул. Щирецька, 36).

«Як правило, виставки мають комерційний характер, але ми ніколи не залишаємося осторонь соціальних проектів», - наголосив президент ПрАТ «ГалЕКСПО» Андрій Стегура.

За словами в.о.начальника управління економіки ЛМР Вікторії Довжик, подій такого роду ще не було у Львові. «Ми говоримо про проект, який об’єднає представників бізнесу, представників професійно-технічної освіти і який спрямований на те, щоб отримати хороший соціальний ефект. Це хороший приклад корпоративної соціальної відповідальності бізнесу», - сказала Вікторія Довжик.

Як пояснив Руслан Ющишин, дитячу лікарню обрали з огляду на те, що там лікуються наші наймолодші громадяни. «Назва «Покоління для покоління» є філософська, бо долучаються люди, яким зараз за 40 років, робити меблі будуть люди, яким є близько 20, а передаємо ми їх немовлятам. Тобто, бізнес, люди старшого покоління  залучаючи молодших дають щось для найменших. Думаю, що оте найменше покоління буде змінювати країну і змінить її кардинально»,  - зазначив Руслан Ющишин.

Також під час виставки відбудуться конференція «Шляхи активізації експорту деревообробниками та меблевиками України», засідання Української Асоціації Деревообробного Обладнання (УАДО), а також перша подія всеукраїнського туру «Сильний бізнес для сильних людей», у рамках якої відбуватимуться тест-драйв обладнання Wood-Mizer, комерційних автомобілів FORD, техніки Stihl, розважальна програма з призовими конкурсами та подарунками від партнерів проекту (бензомототехніка, пальне, вигідні умови лізингу тощо) і шоу від Василя Вірастюка та Федерації Стронгменів України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ