Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пікетують російські банки

У Львові активісти "Бойкот російських товарів" пікетують регіональне відділення "Сбербанку Росії", що площі Галицькій. Вони закликають людей не фінансувати банки, котрі підтримують агресію на сході України.

"Львів'яни продовжують продовжують тут брати кредити чи залишають свої кошти на депозит. А в результаті російський банк, отримавши наші гроші, спонсорує агресію на Донбасі проти України. Ми закликаємо наших громадян не фінансувати Росію", - розповів Олег Радик, активіст "бойкот російських товарів".

Жодних радикальних дій активісти не планують, називаючи сьогоднішню акцію попереджувальною. Пікетувальники наголошують, що попереджувальна акція покликана запобігти агресивним діям щодо якогось із банків.

Пізніше активісти планують прийти з пікетом до "Платинум Банк", на площі Григоренка. "В ЗМІ була інформація про затримання сепаратистів з великою кількістю карток цього банку. Також ми знаємо про належність "Платинум Банку" до бізнесу сім'ї Януковича. Таких установ не повинно бути у Львові", - зазначив Маркіян, учасник протесту.

Під час пікетування відділення банку було зачинене.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ