Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

У Львові погодили встановлення пам’ятного знака Січовим Стрільцям

Сьогодні, 10 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив встановлення пам’ятного знака для вшанування пам’яті Січових Стрільців, які загинули у грудні 1918 року, обороняючи північні околиці Львова, та проведення благоустрою прилеглої території на вул. Польовій, 29, передає кореспондент Гал-інфо.

Виконком погодив встановлення пам’ятного знака для вшанування пам’яті Січових Стрільців, які загинули у грудні 1918 року, обороняючи північні околиці Львова, та проведення благоустрою прилеглої території на вул. Польовій, 29.

Функції замовника на проектування, виготовлення та встановлення пам’ятного знака покладено на Львівську міську громадську організацію “Відродження Знесіння“.

Львівській міській громадській організації “Відродження Знесіння“ повинна виконати проект пам’ятного знака та благоустрій прилеглої території і погодити його на засіданні секції архітектурного середовища, декоративного та монументального мистецтва містобудівної ради.

Також громадська організація  повинна виготовити та встановити пам’ятний знак відповідно до погодженого проекту.

Функції замовника на проведення благоустрою прилеглої території на вул. Польовій, 29 поклали на Личаківську районну адміністрацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ