Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові поліція затримала чоловіка, підозрюваного у вбивстві власної матері

Львівські правоохоронці викрили жахливий злочин - 50-річний місцевий житель жорстоко вбив свою 83-річну матір.

Про інцидент стало відомо 17 квітня, коли у поліцію надійшло повідомлення про виявлення тіла літньої жінки з ознаками насильницької смерті в одній із квартир на вулиці Городоцькій у Львові, повідомляють в поліції Львівщини. 

Слідчі оперативно розпочали розслідування за фактом вбивства та вжили необхідних заходів для встановлення особи загиблої та обставин злочину. З'ясувалося, що жертвою стала 83-річна львів'янка, на тілі якої були виявлені численні травми, зокрема черепно-мозкові ушкодження. 

У ході ретельного розслідування поліцейські встановили, що до смерті жінки причетний її 50-річний син, з яким вони проживали разом. За даними слідства, того дня між матір'ю та сином виникла сварка, під час якої він наніс їй удар по голові, спричинивши тяжкі травми, несумісні з життям.

Зловмисника було невдовзі затримано, йому офіційно висунуто підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування у справі триває, правоохоронці з'ясовують усі деталі та мотиви жахливого вбивства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ