Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові помер пацієнт, якому пересадили підшлункову залозу

Як повідомили на Facebook-сторінці Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, Андрій, пацієнт із пересадженою підшлунковою залозою, помер.
Фото Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

"Це величезна втрата не лише для його рідних, а і для усього нашого колективу та тих, хто вболівав і переживав за чоловіка. Усі ці дні наші лікарі буквально жили з ним у реанімації. Цілодобовий супровід, медикаменти, контроль іноземних колег: ми робили все від нас залежне, аби Андрій відновився після операції. Тривалий час його стан дійсно був стабільним, нирка починала працювати, підшлункова залоза також. Але, на жаль, потім показники стрімко погіршилися, судини затромбувалися і ані операція, ані подальша реанімація уже не мали ефекту", - йдеться у повідомленні.

"Трансплантація підшлункової залози – це одна із найскладніших операцій з пересадження органів. Світова статистика говорить про те, що кожен третій пацієнт після такої операції не виживає, у той час як два інші отримують шанс жити повноцінно. Ми щиро хотіли, аби цей шанс був і у Андрія", - зазначають у дописі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ