Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові понад 1700 потребуючих дітей отримали допомогу

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/2
У Львові понад 1700 потребуючих дітей отримали продукти харчування і товари першої необхідності. Про це повідомили 14 квітня Гал-інефо у пресслужбі ЛМР.

Ще у квітні міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла рішення закупити та організувати доставку продуктів харчування та товарів першої необхідності у потребуючі сім'ї з дітьми та багатодітні родини, які у зв’язку з пандемією, потребують допомоги.

Відтак, управління ʺСлужба у справах дітейʺ департаменту гуманітарної політики реалізовує захід ʺЗаради дітейʺ.

ʺЗакуплено продукти харчування і товари першої необхідності та організовано їх доставку сім'ям з дітьми, які у зв’язку з пандемією, потребують підтримки та допомоги. Із 17 квітня допомогою охоплено понад 1700 дітей.

Хочемо висловити слова подяки громадським організаціям та окремим волонтерам, які у найскладніший час карантинних заходів долучились до заходу та допомагали нам доставляти продукти харчування і товари першої необхідності у потребуючі сім'ї з дітьми. Це Центр опіки сиріт, Спілка багатодітних сімей Львівщини ʺЩаслива родинаʺ, ʺПластʺ Львова, інші організації та окремі волонтериʺ - зазначили в управлінні ʺСлужба у справах дітейʺ ЛМР.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ