Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові постане ще один житловий комплекс на вул. Малоголосківській

8 вересня під час засідання виконавчого комітету ЛМР було затверджено 6 рішень у сфері містобудування щодо затвердження містобудівних умов та обмежень. Розгляд ще трьох рішень було перенесено для детальнішого вивчення. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, виконком затвердив такі рішення.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. Шевко О. В. багатоквартирного житлового будинку на вул. Замарстинівській, 214.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гаражно-будівельним кооперативом «Щит» багатоповерхового гаража на вул. Б.- І. Антонича.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ЛМКП «Львівводоканал» мереж водопостачання та водовідведення на вул. Яловець, вул. Буковій і вул. Винниківській.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Галіндустрія» заводу з виробництва металевих меблів на вул. Земельній, 22 зі знесенням існуючих споруд.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «ДЮК ЛТД» житлового комплексу на вул. Малоголосківській.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Ніка Захід» складських приміщень на вул. Персенківці, 72.

Водночас було перенесено розгляд таких рішень: Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. Ножкіним В. В. магазину непродовольчих товарів на вул. Є. Патона, 33-А. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПП «Озерна алея» спортивно-рекреаційного комплексу з житловими одиницями, підземним паркінгом та з об’єктами громадського призначення на вул. Володимира Великого, 2-А зі знесенням існуючої споруди. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Провесінь-Ю. М. М.» міні-ринку з підземним паркінгом на вул. Личаківській, 201.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ