Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові потонув чоловік: в області перевіряють водойми

За рішенням обласної комісії ТЕБ і НС на Львівщині до 15 червня перевірятимуть водні об'єкти на готовність до відкриття сезону, повідомляють в ЛОДА.

Напередодні ввечері, 14 червня, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у Львові на вул. Володимира Великого впав у водойму чоловік, 1986 року народження. Рятувальники одразу ж почали пошуки чоловіка.

О 20:20 працівники Львівської центральної рятувально-водолазної служби побачили тіло без ознак насильницької смерті, витягнули його на берег та передали працівникам поліції. Причини та обставини події з’ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, в обласні триває перевірка водних об’єктів для безпечного відкриття літнього сезону. Готувати водні об'єкти області почали ще у березні. Органи місцевого самоврядування визначили попередній перелік місць відпочинку на водних об'єктах, створили комісії та розпочали перевірки на відповідність документам.

У результаті на затвердження комісії винесли перелік місць масового відпочинку населення на таких об'єктах. Перелік налічує 23 об'єкти на 18 водоймах. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ