Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові презентували інтерактивну мапу інвестиційної привабливості області

Проєкт такого масштабу став першим в Україні та презентує можливість для закордонних та місцевих інвесторів розвивати бізнес на території Львівської області. Про це під час брифінгу зазначив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Степан Куйбіда.
Степан Куйбіда

«Сьогодні, в умовах тих подій, які відбуваються на геополітичній арені ми зобов’язані дбати про економіку нашого регіону та надавати можливості для інвесторів. Львівщина пройшла активну фазу децентралізації і сьогодні ОТГ мають великий ресурс, який може бути цікавий бізнесу», - зазначив Степан Куйбіда.

Платформа дозволяє оперативно показувати на мапі Львівщини в розрізі громад питання, які можуть зацікавити передусім інвесторів, але й не лише їх. На ній громади можуть розміщувати інвестиційні пропозиції щодо земельних ділянок чи майнових об’єктів. Всі 73 громади Львівської області матимуть на платформі власні кабінети, а отже й доступ до наповнення, а також до прямого спілкування з інвесторами.

«Основою карти є розгалужена база даних, головне завдання якої надати інвестору максимально повне уявлення про об’єкт інвестування: його місце розташування, площу, детальний опис, форму власності або користування, цільове та функціональне призначення, підведення інженерних комунікацій», - розповів Степан Куйбіда.

В подальшому платформу будуть адаптовувати під користувачів. За потреби будуть додаватися інші мови, додатковий функціонал, можливість розміщення інформації про стратегію окремих громад області та підвищувати інформативність порталу.

«Потрібні перші користувачі, аби зрозуміти подальші зміни у ресурсі. За потреби будемо додавати інші мови, розділи. Наразі головне, аби платформою користувалися», - підкреслив Степан Куйбіда.

Ознайомитися з інтерактивною мапою інвестиційної привабливості Львівщини можна ТУТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ