Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентували комплексну програму підтримки воїнів та їх родин

Сьогодні в ЛМР відбулось обговорення нової комплексної програми підтримки ветеранів війни, родичів сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, яку напрацювали у місті, аби максимально допомогти і підтримати наших захисників та їх рідних.

На обговорення прийшли представники громадських організацій та ветеранських середовищ, військовослужбовці, волонтери та медики, які допомагають воїнам, повідомляють в пресслужбі. 

«Спільними зусиллями всіх структурних підрозділів міської ради і депутатських фракцій, нам вдалося напрацювати комплексну програму підтримки наших захисників і захисниць, враховуючи нові реалії. Близько 80% заходів цієї програми вже діють у Львові, ними вже користаються наші захисники і ветерани. Це дуже потрібна програма, думаю, нею скористаються також інші міста України, бо тут комплексно зібрано усі заходи, які полегшують і фінансове, і соціальне становище військових, допомагають у медичному забезпеченні, спортивному і навіть культурному», - зауважила Ірина Кулинич, заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань.

На реалізацію цієї програми місто виділить понад 480 мільйонів гривень. 

На обговорення прийшли представники громадських організацій та ветеранських середовищ, військові волонтери та медики. Серед них, зокрема, ГО «Родин полеглих Героїв Львівщини», «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих»,  Перший жіночий ветеранський простір «Рехаб», Центр допомоги сім’ям учасників АТО, «Реабілітаційний центр Назарет», Благодійний фонд Уляни Кузик, «Країна – це МИ», обласна організація «Ветеранський Рух». А також – представники оборонних структур, військових госпіталів, волонтери, які постійно допомагають нашим захисникам та їх рідним.

Уже цього четверга, 14 грудня, цю програму винесуть на розгляд сесії Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ