Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові презентують новий склад Опікунської Ради лікарні Охматдит

1 червня, буде представлено новий склад Опікунської Ради лікарні Охматдит (КНП ЛОР ЛОДКЛ ОХМАТДИТ). Про це Гал-інфо повідомили організатори заходу.

Основними напрямами роботи опікунської ради буде піар та фандрейзинг, який базуватиметься на основних світових практиках залучення позабюджетних коштів до державної установи. Адже у всьому світі медицина не є до кінця забезпеченою фінансово, відтак залучення волонтерів та спонсорів є звичною світовою практикою.

Охматдит – найстарша лікарня Львівської області, також її називають «колискою педіатрії». На сьогодні там працює багато висококваліфікованих працівників, які надають фахову медичну допомогу.

Саме тут проводять унікальні операції для дітей з усього західного регіону. Саме сюди з’їжджаються лікарі з усієї України, щоб навчитись нових лікувальних та діагностичних методик. Також Охматдит є навчальною базою для студентів та інтернів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Також саме тут було вперше застосовано ехо-кардіогарфію для діагностики вроджених вад серця та використаний альпростан, з метою підтримки життя немовлят із критичними вадами серця до моменту транспортації до кардіохірургічного стаціонару. Охматдит і надалі є передовим стаціонаром по діагностиці вроджених вад серця.

Опікунська рада із оновленим складом має на меті підняти імідж та залучити максимум спонсорських коштів для проведення ремонтних робіт, а також оновлення матеріально-технічного забезпечення Охматдиту.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ