Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентують шоу голограм дерев’яних церков Дрогобиччини

У Львівському музеї історії релігії презентують шоу голограм дерев’яних церков Дрогобиччини.

Це спільний благодійний проєкт комунального закладу Львівської обласної ради Львівський музей історії релігії, СПА-готелю «RESPECT» і Благодійного фонду «Допомога і турбота». Спрямований на збір коштів для допомоги нашим захисникам, а також для збереження та популяризації унікальної дерев’яної сакральної архітектури регіону, – повідомляє Львівський музей історії релігії.

«З 15 січня і аж до Великодня, щодня з 15 до 18 години, відвідувачі й гості музею зможуть побачити реалістичні віртуальні моделі храмів, розгледіти їхні архітектурні особливості», – розповів директор музею Орест Малиць.

«Кошти від продажу квитків спрямують на закупівлю дронів для наших захисників. Запрошуємо до Львівського музею історії релігії оглянути виставку мультимедійних голограм і в такий спосіб долучитися до благодійної ініціативи», – повідомила наукова співробітниця музею Олена Малюга.

3D моделі та голографічні зображення десяти храмів Дрогобиччини створені СПА-готелем «RESPECT» за підтримки Український культурний фонд в рамках проєкту «Парк мультимедійних голограм «Дерев’яні церкви Дрогобиччини».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ