Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проходить перша в Україні Жіноча Бізнес-Асамблея

Сьогодні, 5 вересня, у Львові Львівська торгово-промислова палата спільно з Торгово-промисловою палатою міста Шяуляй (Литва) проводить Міжнародну Жіночу Бізнес-Асамблею. Про це повідомила журналістка Гал-інфо.

У рамках цієї Бізнес-Асамблеї представлять Жіночу Ділову Палату України. Учасниками заходу є не лише бізнес-леді з різних регіонів України, але і консули Хорватії, Казахстану, Грузії, Німеччини, Польщі, Литви.

Голова Мережі Ділових Жінок Шяуляя Гранжина Гаруолієне поділилась досвідом Литви у сфері розвитку жіночого бізнесу. Вона розповіла, що у Литві вже понад 10 років існують жіночі ділові палати та клуби, що тричі на рік організовують бізнес-зустрічі.

“Запрошую робити спільний бізнес”, - з такими словами пані Гаруолієне закликала представниць української палати до співпраці над спільними бізнес-проектами.

Нагадаємо, у червні 2018 року за ініціативи Львівської торгово-промислової палати та громадської органції "Ділові жінки України" було створено комітет з питань розвитку жіночого підприємництва, який і став першим кроком до утворення Жіночої Ділової Палати України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ