Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові простіше стати філософом, ніж одержати компенсацію за розчавлене авто

1/3
Народна депутатка України Оксана Юринець, схоже, не скоро отримає від Львівської міської ради компенсацію за пошкоджений автомобіль: припаркований на платній стоянці був розчавлений велетенським деревом, що звалилось.

Зокрема, Оксана Юринець написала  у Фейсбуку: «Вийшла від слідчого. Викликали у справі падіння дерева на моє авто. Сократ мав рацію... Виявляється, паркування на спеціально облаштованій стоянці, чемна сплата за послугу не гарантує вам законності ваших дій. Документи, які мені показали сьогодні, вказують на те, що частина парковки на Валовій у Львові НЕЗАКОННА. Як? Приблизно так: розмітка під паркомісця там є, але, судячи з документів, вони мали би пустувати, бо паркування на них суперечить закону.

Чудні діла Твої, Господи. Дуже раджу уважно почитати два додані документи. Особливо буде цікаво тим, хто користується послугами "Валової". Віднедавна по 20 грн. за годину, до речі. 

П.С. Щодо повністю зрізаних дерев на стоянці, то ще раніше надіслали відповідне зверення з проханням надати інформацію, на підставі чого це було зроблено. Бо у вересні, коли трапилася історія з моїм авто, нас переконували, що дерева ніякі не аварійні і зрізати їх ніхто не мав наміру. Чекаємо відповіді. Припускаю, що і там без Сократа не обійдеться ...».

 В обговоренні депутатці радять відремонтувати авто своїм коштом, або ж звернутись до суду.

Також додамо, що давньогрецький філософ Сократ по собі залищив чимало крилатих фраз. Одна з них «Хто хоче — шукає можливості, хто не хоче — шукає причину». Або «Я знаю тільки те, що нічого не знаю, але інші не знають і цього». Також нагадаємо, що понад усе Сократ цінував істину, боровся з тиранами, був твердий у лиху годину та отруїв себе, випивши цикуту, протестуючи проти несправедливості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ