Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть безкоштовний майстер-клас з цифрових навичок для переселенок

Жінок, які через війну знайшли прихисток у Львові, запрошують на майстер-клас з цифрових навичок. Він відбудеться 16 серпня з 12:00 до 18:00 за адресою вул. Уласа Самчука, 22 – у Сенсотеці.

Тут допоможуть розібратися зі спеціальними додатками для смартфона, які можуть полегшити адаптацію жінок в новому середовищі, повідомили в ЛМР. 

Феміністична майстерня проводить безкоштовний майстер-клас з цифрових навичок для жінок-ВПО в межах Майстерні міста 2023.

«Зареєструватися на отримання гуманітарної допомоги, оформити документи, знайти прихисток чи пункт видачі допомоги – всі ці запити часто потребують використання смартфона та різних програм і додатків, у яких часом складно розібратися. Тому наша команда разом із Феміністичною майстернею організовує воркшоп з цифрових навичок.

За підтримки наших спеціалісток зможемо розібратися у таких додатках для смартфона як Google Forms (Google Форми) та Google Maps (Google Карти)», – кажуть організатори.

Подія є безкоштовною, вхід вільний.

Також 16 серпня Феміністична майстерня організовує обговорення «Цифрові рішення для покращення життя та можливостей жінок-ВПО». Подія відбудеться о 17:00 у МолоДвіж Центр.Львів (вул. Скорика, 31).

Захід безкоштовний, для участі необхідно зареєструватись за посиланням.

Нагадаємо, події організовують у межах Майстерні міста 2023, яка відбудеться у Львівській громаді з 14 до 20 серпня. Цьогоріч учасників чекають екскурсії на міську компостувальну станцію та сміттєпереробний завод, на дахову сонячну електростанцію та у населені пункти Львівської громади. А ще виставка безпородних собак, майстер-класи, обговорення, творення муралу, воркшопи та десятки подій від читалень міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ