Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть благодійний велопробіг "Двоколісна русофобія"

Завтра у Львові стартуватиме благодійний велопробіг "Двоколісна русофобія", а також велоекскурсія оновленими вулицями міста.

Про це повідомили в ЛМР.

Велопробіг та велоекскурсія відбудуться в межах Європейського тижня мобільності у Львові. Велопробіг стартує з площі перед Оперним театром уже завтра о 13:00. Умовою участі є внесок готівкою перед стартом, або ж на Монобанк.

«Скучили за поїздками двоколісним транспортом? Прагнете допомогти наблизити перемогу? Запрошуємо на благодійний велопробіг вулицями Львова, мета якого - збір коштів на закупівлю обладнання для ЗСУ. Ми, як і тисячі людей у всьому світі, теж хочемо, щоб росія перестала існувати. Але покласти край недоімперії може лише одна сила – захисники України. Внески зможуть зробити не лише учасники, але й кожен, хто підтримує ідею, але не має змоги проїхати з нами», - зазначають організатори велопробігу.

Маршрут велопробігу такий: площа перед Оперним театром – вул.Городоцька – вул.Кульпарківська – вул.Наукова - пр. Івана Павла ІІ - пр. Червоної Калини - площа перед Центром Довженка - пр. Червоної Калини – вул.Стуса – вул.Снопківська – вул.Волоська – вул.Шота Руставелі – вул. Івана Франка – вул.Кн. Романа - пр. Свободи - площа перед Оперним театром. Його довжина складає 20 км, орієнтовна тривалість поїздки – 2 години.

Про безпеку заходу та супровід подбає патрульна поліція Львова.

Також завтра відбудеться велоекскурсія оновленими вулицями міста у межах Тижня мобільності. Вона стартує о 17.00. А велоекскурсія найбільшими парками міста з гідом переноситься на вівторок на 17:30. Для цього потрібно попередньо зареєструватися.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ