Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть конкурс на кращу пропозицію стрілецького тиру

Депутати ЛМР підтримали питання про проведення архітектурного конкурсу на кращу пропозицію стрілецького тиру під час засідання сесії у четвер, 29 вересня.
Центр національно-патріотичного виховання у Буську, що на Львівщині. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Як повідомили в ЛМР, тир мають збудувати у межах сіл Великі Грибовичі й Малехів. 

Раніше ЛКП "Спортресурс" надали дозвіл на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у селах Великі Грибовичі й Малехів та розроблення детального плану території для використання у якости стрілецького тиру. Під час обговорення проєкту ухвали було прийнято рішення про проведення архітектурного конкурсу на виявлення найкращої пропозиції в межах детального плану території.

"Конкурс потрібен для того, щоб люди могли побачити, що там буде. Це зніме багато питань і напруги в мешканців", – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Орієнтовна площа території – 25 га. Там планують облаштувати стрілецький тир, стрільбище, гостьову автостоянку та об’єкти придорожнього сервісу для відвідувачів.

Мета створення такого тиру – розвиток стрілецького спорту на території Львівської міської територіальної громади та проведення стрілецьких навчань для населення, зазначили у раді. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ