Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Спорт

У Львові проведуть забіг на підтримку родин захисників Азовсталі

У Львові 23 квітня відбудеться благодійний забіг на підтримку родин захисників Азовсталі. Розпочнеться він о 8 годині від Оперного театру.
Фото: Медіацентр Україна-Львів

До акції “Забіг за Драмтеатр” також можуть долучатися охочі з інших міст – онлайн за символічний донат, розповіли на брифінгу в Медіацентрі Україна-Львів організатори забігу.

Участь у забігу також візьмуть і представники сімей захисників Азовсталі. 

“Про Азов треба говорити. На сьогодні понад 700 бійців азовців залишаються в полоні. Їх все ще немає вдома. І про це варто нагадувати, щоб вони були присутні в нашому інфополі. А сім’ї бійців, захисників Маріуполя, заслуговують на підтримку. Я сама пережила досвід окупації в Маріуполі й те, що я вижила, це також заслуга захисників Маріуполя”, – розповідає координаторка благодійного забігу Марія Некрасова.

Для участи в забігу необхідно заповнити реєстраційну форму та зробити благодійний внесок

"Донат є вільним, а за донати від 250 грн можна взяти участь в розіграші виставкових картин довоєнного Маріуполя, які виставлялись у Львові й Дніпрі",  повідомляють у чаті забігу.

Донати зібрані під час “Забігу за Драмтеатр” передадуть асоціації підтримки сімей бійців Азовсталі.

До слова, Ініціатива «БіжуЗаДрамтеатр» стартувала 16 березня, в день руйнування російськими військами маріупольського Драмтеатру. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ