Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові провели засідання Комітету доступності об’єктів

У Львові провели засідання Комітету доступності об’єктів. Про це повідомила Уповноважена ЛМР з питань доступності Ірина Маруняк.

Напередодні, 16.08.2024 було проведено засідання Комітету доступності об’єктів громадського та житлового середовища у Львівській міській територіальній громаді, було обговорено проєкт Стратегії із створення безбар’єрного простору у Львівській міській територіальній громаді, який включає в себе 6 напрямків - це економічний, фізичний, освітній, цифровий, інформаційний та суспільно-громадський. Проєкт Стратегії було розглянуто на 6-ти підкомітетах комітету доступності.

Мета даного проєку Стратегії полягає у створенні сприятливого середовища для всіх груп населення, задля забезпечення рівних груп можливостей, а також реалізації їхніх прав і отримання послуг.

До роботи комітету долучені також депутати міської ради, громадські  організації та особи з інвалідністю,  їхня думка дуже важлива для нас.

Також на сьогоднішньому засіданні було розглянуто проєкт плану заходів з реалізації проєкту Стратегії для створення безбар’єрного простору у Львівській міській територіальній громаді. 

Було заслухано звіти :

  • районних адміністрацій щодо виконання програми забезпечення доступності за 7 місяців 2024 року стосовно встановлення пандусів  
  • ЛКП «Львівсвітло» щодо процесу встановлення підйомників.

 "Ми активно працюємо над тим аби кожен простір був пристосований для всіх груп населення!", - зазначила Уповноважена ЛМР з питань доступності Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ