Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові провідні українські й іноземні лікарі поділяться досвідом лікування дитячого сколіозу

Зустріч медичних експертів відбудеться 1 та 2 липня задля обміну досягненнями і досвідом, які допоможуть покращити методи лікування. Подія буде корисною не лише лікарям, а й батькам, які хочуть бути обізнаними про лікування хребта у дітей.
Ілюстративне фото

“Українці мають підвищувати звичку стежити за здоров’ям хребта у дітей і розуміти, що є патології, які неможливо усунути, наприклад, масажами”, — розповідає професор Анатолій Левицький, президент громадської організації “Всеукраїнська асоціація дитячих ортопедів-травматологів”.

Експерти відкрито поділяться здобутками і проблемами не тільки в хірургії деформацій (сколіозу), а й щодо інтраопераційного моніторингу, проблеми анестезії та харчування, післяопераційного періоду і реабілітації. Тому цей захід зацікавить різноманітну аудиторію.

Зустріч медичних експертів відбудеться у Львові в Modern Art Hotel під патронатом ГО “Всеукраїнська асоціація дитячих ортопедів-травматологів” та Польської асоціації спінальної хірургії і порушуватиме передусім проблему хірургічного лікування сколіозу, виявленого у ранньому віці, та нервово-м’язового сколіозу.

Серед учасників відомі експерти: Анатолій Левицький, Андрій Мезенцев, Дмитро Петренко, Ігор Курілець, Марек Трок (Польща), Мартін Репко (Чехія), Мілан Філіпович (Чехія).

Детальна програма та реєстрація — за посиланням

До події зможуть долучитися онлайн всі охочі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ